Löfbergs ja Hartwall Arena: kahvia ja elämyksiä

Löfbergs on tehnyt yhteistyötä Hartwall Arenan kanssa jo vuodesta 2013. Luonnollinen osa yhteistyötä on se, että areenan kahviloissa tarjoillaan Löfbergsin kahvia, mutta yhteinen tekeminen ulottuu kahvia pidemmällekin

Löfbergs haluaa olla mukana elämyksissä siellä missä ihmisetkin ovat, ja Hartwall Arena tarjoaa tämän mission toteuttamiselle loistavat puitteet. Areenalla järjestettävissä jääkiekko-otteluissa, konserteissa ja muissa tapahtumissa Löfbergs muodostaa vuosittain tuhansia kohtaamisia tapahtumavieraiden kanssa.

Tapahtumavieras pääsee nauttimaan Hartwall Arenan ja Löfbergsin välisestä yhteistyöstä maukkaan kahvin muodossa, mutta muitakin kosketuspisteitä on tarjolla: esimerkiksi Hartwall Arenan mobiiliapplikaatiossa on tapahtumien yhteydessä ollut pelattavissa Löfbergsin ”yksikätinen rosvo”, jossa palkintona on ollut Löfbergs-tuotepaketteja.

Näkyvyyttä myös areenan ulkopuolella

Areenan ulkopuolella yhteistyö näkyy erityisesti Löfbergsin sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa ja Instagramissa. Löfbergs arpoo Hartwall Arenan tapahtumiin lippupaketteja, ja arvonnat ovat osoittautuneet erittäin suosituksi vuorovaikutustavaksi Löfbergsin ja kahvinystävien välillä.

Löfbergsin ja Hartwall Arenan välistä suhdetta syventää entisestään syksyllä 2019 käynnistetty yhteistyö Löfbergsin ja KHL-seura Jokereiden kesken. Sopimuksen myötä Löfbergsin kahvi valloittaa kahviloiden ja katsomoiden ohella myös media- ja pukukoppitilat. Lisäksi Löfbergs arpoo Jokereiden ottelulippuja Facebook-kanavassaan.

Hedelmällistä yhteistyötä

Kaiken kaikkiaan Löfbergsin ja Hartwall Arenan välinen yhteistyö palvelee kahvijanoisen tapahtumavieraan lisäksi kummankin sopimusosapuolen tavoitteita. Hartwall Arenan kaupallinen johtaja Minna Mäkelä kiittelee Löfbergsiä hedelmällisestä yhteistyöstä.

”Löfbergs on meille tärkeä, pitkäaikainen kumppani, ja heidän kanssaan on mukava toimia. Arvostamme sitä, että Löfbergs on ennakkoluuloton brändi, joka on valmis kokeilemaan uusia tapoja näkyä areenalla, muun muassa diginäkyvyyttä ja arvontoja. Ja totta kai merkitystä on silläkin, että tuote on kunnossa ja toimitukset pelaavat”, Minna Mäkelä summaa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterLinkedIn