Publicerat 19 maaliskuu, 2019 av Mirka Lindström

Vahva kahvi vahvoihin elämyksiin

 
Löfbergs tiivistää yhteistyötään tapahtumarintamalla. Olemme tehneet yhteistyösopimukset sekä Tikkurila Festivaalin että Live Nationin kanssa. Live Nationin kanssa tehty sopimus kattaa Suomen lisäksi myös Viron, joten esimerkiksi Tallinnassa kesäkuussa järjestettävässä Bon Jovin konsertissa voi olla varma, että kahvitarjonta on viimeisen päälle kunnossa.

 
Tavalliselle kahvin- ja musiikinystävälle yhteistyömme tarkoittaa sitä, että vastaamme lukuisten musiikkitapahtumisen kahvinmyynnistä, ja herkullinen kahvimme ja lila värimme ovat vahvasti läsnä tapahtumissa. Tämän lisäksi kannattaa ehdottomasti ottaa Löfbergs Suomi seurantaan Facebookissa ja Instagramissa, sillä järjestämme jatkuvalla syötöllä arvontoja, joissa palkintoina on lippuja haluttuihin, usein loppuunmyytyihin tapahtumiin.

Tikkurila Festivaali järjestetään Vantaalla heinäkuussa, ja mukana ovat kaikki kotimaiset eturivin artistit. Live Nation puolestaan vastaa tänä vuonna mm. Metallican, Musen, Bon Jovin, Backstreet Boysin, Bob Dylanin, ZZ Topin ja Ariana Granden keikkajärjestelyistä.