Etsimme myyntiedustajaa HoReCa-myyntiin

Löfbergs on yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvipaahtimoista. Yritys on perustettu Ruotsin Karlstadissa vuonna 1906, ja pääkonttorimme sekä kahvipaahtimomme toimivat siellä edelleen. Lisäksi meillä on paahtimot Tanskan Viborgissa sekä Latvian Riiassa. Olemme edelleen perheyritys, joka työllistää noin 200 henkilöä. Toimimme noin 10 maassa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Englannissa. Myyntimme on noin 2,5 miljardia Ruotsin kruunua. 

Toimintamme Suomessa alkoi noin 10 vuotta sitten, ja kasvumme on ollut vahvaa: olemme vahvistaneet markkina-asemaamme Suomessa sekä kansainvälisesti. Myynti ja tunnettuus kasvavat vuosi vuodelta. Avaamme Suomen-pääkonttorimme koulutustiloineen Vantaan Varistoon syksyn aikana. 

Sitoudumme vahvasti vastuullisuuteen. Olemme nyt yksi maailman suurimmista luonnonmukaisesti viljellyn ja Reilun kaupan kahvin tuojista.  

Tule muuttamaan maailmaa kuppi kerrallaan

Löfbergs etsii palvelualan erinomaisesti tuntevaa HoReCa-alan  

MYYNTIEDUSTAJAA  HELSINKIIN

Vastuullasi on myynnin kasvattaminen sekä suhteiden ja verkostojen luonti omiin sekä uusiin asiakkaisiin. Tehtäviisi kuuluu muun muassa uusasiakashankinta, sopimusneuvottelut ja yhteydenpito sekä nykyisiin että potentiaalisiin asiakkaisiin. Vastuullesi kuuluvat myös asiakkaiden kouluttaminen Löfbergsin kahveista sekä tarjoilu-, laite- ja valmistusratkaisut. Asiakkaitasi tulevat olemaan mm. ravintolat, konferenssikeskukset, hotellit ja kahvilat. Asemapaikkasi on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu, mutta olet valmis liikkumaan ympäri maata aika ajoin. Esimiehenäsi toimii Löfbergsin Horeca Head of OOH. 

Haemme henkilöä, jolta löytyy sekä intohimoa asiakaspalveluun että tummapaahtoiseen ja sertifioituun Löfbergs-kahviin. Tämän lisäksi kylmät kahvit ovat tärkeä osa tarjontaamme. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä, tukkutoiminnasta sekä kahvi- ja HoReCa-alasta. Lisäksi sinulla on haastajan asenne! 

Hallitset: 

  • englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti 
  • riittävät tietotekniset taidot 
  • ruotsin kielen taito katsotaan eduksi 

Olet myyntihenkinen, itsenäinen, organisointikykyinen ja luotettava persoona, joka nauttii haasteista. Olet kiinnostunut luomaan ja ylläpitämään HoReCa-alan verkostoja. Olet kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnan ja palvelutason parantamisesta Löfbergsin ratkaisuilla. Haluat onnistua ja kehittyä lyhyellä ja pitkällä aikajänteellä. Sinulla on käytössäsi oma auto, sillä tehtävä edellyttää aktiivista liikkumista ja matkustamista Suomessa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työkentän positiivisilla haasteilla, kilpailukykyisen palkan sekä kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen. Olemme oman alamme edelläkävijä, mikä vaatii myyjiltämme halua haastaa kilpailijat. Uskomme pitkäjänteiseen toimintaan – olemme tulleet Suomen markkinoille jäädäksemme. Maailmamme ei ole vielä valmis, ja kun etenemme, maalimmekin liikkuu.  

Joten, jos olet yrittäjähenkinen myynnin tekijä ja nautit haasteista ja muuttuvista tilanteista, tässä saattaa olla unelmatyösi. Me pidämme huolen osaajistamme ruotsalaisella menestysformaatilla Diskuteeraten > Toteuttaen > Tuloksia aikaansaaden. 

Lähetä sähköpostia osoitteeseen mette.karlman@lofbergs.fi ja liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijat yhteystietoineen. Kerro myös miksi olisit loistava lisä Löfbergsin osaavaan joukkoon. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. 

Tutustu meihin tarkemmin www.lofbergs.fi sekä some-kanavissa. 

Mahdolliset lisätiedot: Head of OOH, Leif Sjöblom, leif.sjoblom@lofbergs.se