Unica-ravintola Kulma

Löfbergs yhteistyöhön Turun Unica ravintoloiden kanssa

Löfbergsillä on iloisia uutisia yhteistyörintamalta. Olemme allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Turun Unica ravintoloiden kanssa. Unica pyörittää Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampusalueen ravintoloita sekä catering-toimintaa, tarjoten normaaliarjessa jopa 10 000 päivittäistä lounasannosta.

Kahvilla on tärkeä rooli opiskelijan elämässä, niin seurustelujuomana kuin opintojen polttoaineenakin. Olemme valtavan iloisia siitä, että pääsemme tarjoamaan maukkaita kahvielämyksiä turkulaisille opiskelijoille ja Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun henkilökunnalle.

Laatua ja vastuullisuutta

– Kaikki pohjautuu laadukkaaseen kahviin ja täyden palvelun yhteistyömalliimme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat loistavaa kahvia luotettavasti ja sujuvasti. Mutta on tärkeää, että myös arvot osuvat yhteen, Löfbergsin Suomen markkinoinnista ja horeca-toiminnasta vastaava Leif Sjöblom kertoo.

Unica ravintoloiden toiminta ja arvot pohjautuvat asiakaslähtöisyyteen ja vastuullisuuteen, ja nämä teemat ovat myös Löfbergsin toiminnan kulmakiviä. Lisäksi Löfbergsin sydäntä lämmittää saada palvella nuorta ja ennakkoluulotonta kohderyhmää.

– Olemme edelleen haastajan asemassa Suomen markkinoilla, ja haluamme tarjota Unican asiakkaille tavanomaisesta poikkeavan kahvivalikoiman; tummapaahtoista kahvia sekä kylmiä kahvijuomia. Uskon, että nuori kohderyhmä osaa arvostaa valikoimaamme, Sjöblom arvioi.

Unican toimitusjohtaja Krista Vanhala kertoo, että vastuullisuus ja tuotetarjooma olivat tärkeitä kriteereitä kahvikumppania valittaessa.

– Meidän asiakaskuntamme on äärimmäisen modernia ja tiedostavaa. Löfbergs täyttää kriteerimme niin tuotteiden laadun kuin vastuullisuudenkin suhteen, Krista Vanhala summaa.

ravintolan tiski

Unica ravintoloiden suurin omistaja on Turun yliopiston ylioppilaskunta. Unica palvelee lähes kahdenkymmenen ravintolan ja kahvilan voimin pääosin Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampusalueilla, sekä yhteistyökumppanina yrityksille ja yhteisöille catering-palveluissa.

Turun pääkirjaston kupeen auennut Kulma on yksi Unican uusista ravintoloista. Nyt Unica ravintolat palvelee asiakkaitaan lähes 20 ravintolan voimin.

www.unica.fi