Neste K -asemilla nautitaan jatkossa tummapaahtoista Löfbergs-kahvia

Löfbergsin ja Neste K -asemien yhteistyö kattaa 70 Neste K -asemaa ympäri Suomen.

Kahvikuppi Neste K-aseman edessä

– Suomalaiset juovat keskimäärin 10 kiloa kahvia vuodessa – ja ison osan siitä määrästä nimenomaan tien päällä ja huoltoasemilla, kertoo Löfbergsin Head of OOH & Marketing Leif Sjöblom.

– Olemme iloisia, että yhteistyön myötä Löfbergsin täyteläinen tummapaahtoinen kahvi on entistä useamman suomalaisen ulottuvilla ja kupissa. Ei tarvitse matkatessakaan tyytyä mihin tahansa sumppiin.

Kotimainen Neste K -ketju on alalla merkittävä toimija ja tärkeä yhteistyökumppani Löfbergsille.

– Vastuullisuus on meillä DNA:ssa ja tärkeä osa kumppanuutta. Kaikilla kahveillamme on Rainforest Alliance -sertifikaatti, jatkaa Sjöblom.

Tummapaahtoisen kahvin suosio jatkaa kasvuaan

 

Kahvipannu tiskillä

Tummapaahtoisen kahvin kysyntä on lisääntynyt huimasti. Löfbergs on ylpeänä johtamassa tummapaahtoisten vaihtoehtojen esiinmarssia Suomessa.

Maskun Neste K Riviera -asemalla on myös huomattu tummapaahtoisen kahvin suosion nousu.

– Perinteinen paahto on vielä meillä suositumpaa, mutta varsinkin lounasaikaan tummapaahtoinen kahvi liikkuu paremmin, kertoo kauppias Niina Kakriainen.

– Asiakkailta on tullut Löfbergsin kahvista positiivista palautetta. Kuulemma muutama asiakas on suhtautunut paahtoahteeseen ennalta hiukan epäluuloisesti. Mutta sitten maistettuaan eivät ole enää halunneetkaan vaihtaa takaisin, Käkriäinen naurahtaa.

Lisätietoja:

Leif Sjöblom
Löfbergsin Suomen Out of Home -markkinoista vastaava johtaja

leif.sjoblom@lofbergs.se

+ 46 70-248 84 67