Single origin -kahvi Brasiliasta,
valmistettu Arabica-helmipavuista.

Viettelevästi lempeä toffeeN & hasselpähkinäN SÄVYINEN kahvi.

Keskipaahtoinen Brazil on pehmeä ja makea kahvi, jonka herkullisessa jälkimaussa voi aistia toffeeta ja hasselpähkinää. Kahvi on valmistettu Arabica-helmipavusta, jota kutsutaan myös kahvien helmeksi.

MIKÄ ON HELMIPAPU

Tavallisesti kahvimarjan sisällä on kaksi papua, mutta pienessä, eksklusiivisessa osassa satoa marjan sisällä on vain yksi papu, jota kutsutaan helmipavuksi. Helmipapu on pyöreämpi kuin tavallinen papu: kuin herne. Se paahtuu eri tavalla kuin tavallinen papu, ja makuprofiili on syvempi, pyöreämpi ja pehmeämpi kuin tavallisessa kahvissa.Cattleya Labiata

Brasilian kansalliskukka on kaunis orkidea, jolla on mausteinen tuoksu.

SEURAA SAMMAKKOA

Ostamalla Rainforest Alliance -sertifioidun tuotteen tuet luonnon monimuotoisuutta. Luonto kiittää – seuraa sammakkoa!

ILMASTOÄLYKKÄÄMPI PAKKAUS

Uuden pakkauksen ansiosta ilmastovaikutus pienenee jopa 34 prosenttia.

Lue lisää

Löfbergs Next Generation Coffee Lovers on tuoteperhe, jossa kiteytyy tiivis yhteistyömme uuden kahvintuottajasukupolven kanssa. Laadukasta kahvia hyvällä sydämellä.

Lue lisää

AINA SEURAAVAN SUKUPOLVEN ASIALLA

Perheomisteinen Löfbergs on tehnyt intohimoista työtä kahvin parissa jo yli sadan vuoden ajan. Yhtä pitkään olemme kantaneet huolta ihmisistä ja ympäristöstä. Tänä päivänä työskentelemme vastuullisesti monella eri rintamalla, sekä tuotantomaissa että kotona. Haluamme varmistaa, että jokainen voi nauttia hyvää kahvia hyvällä omallatunnolla – tänään ja tulevaisuudessa. Meitä Löfbergsillä yhdistää rakkaus kahviin, ja tästä rakkaudesta ammennamme inspiraatiota tulevaisuuteen ja tuleville sukupolville.

Martin Löfberg
4. sukupolvi