Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ – Vähittäiskauppa – Löfbergs Finland Oy

 

Haluatko tulla mukaan tiimiimme kehittämään ja edistämään Vähittäiskauppa-liiketoiminta-alueen myyntiä?
Etsimme nyt myyntipäällikköä, jonka vastuualueena on Suomen päivittäistavaramarkkinat. Asut Helsingin seudulla ja työskentelet kotoasi käsin. Vastuullasi on aktiivisen johtamisen, yhteismatkojen ja tukitoimenpiteiden avulla varmistaa, että yhtiö saavuttaa yleiset volyymi- ja kannattavuustavoitteensa.

Myyntipäällikkönä hallitset liiketoimet myymälöiden kanssa ja Suomen päivittäistavarakaupan toiminnan. Asiakashyödyn tuottaminen on sinulle tuttua.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa varmistaa, että edustajat saavuttavat volyymi- ja myyntitavoitteensa ja toteuttavat vähittäiskaupan myyntisuunnitelmia sekä aktiviteetteja priorisoinnin mukaisesti. Seuraat myyntituloksia ja ryhdyt tarvittaessa korjaaviin toimenpiteisiin. Tehtäviisi kuuluu myös edustajien kannustaminen ja kehittäminen aktiivisen yhteydenpidon kautta sekä heidän tukemisensa myyntitekniikoiden kehittämisessä. Myyntipäällikkönä vastaat lisäksi hintaneuvotteluista ja aktiviteettien suunnittelusta avainasiakastasolla ja kaupparyhmittymissä. Varmistat, että edustajat toteuttavat keskeiset päätökset myymälätasolla. Sinulla on täysi budjetti- ja kuluvastuu myyntihenkilöstön osalta.

Roolissa onnistuminen edellyttää laajaa kokemusta Suomen vähittäiskaupasta. Olet tottunut johtamaan ja valmentamaan myyjiä sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntistrategioita, ja sinulla on laaja kontaktiverkosto, johon kuuluu kauppiaita ja avainasiakaskontakteja.

Sinulla on suomen, ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvät esiintymistaidot. Olet tottunut yritysjärjestelmien, kuten IFS:n tai SAP:n, käyttäjä. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot. Hyvä ihmistuntemus ja kyky ymmärtää ihmisten reaktioita erilaisissa tilanteissa tukevat roolissa onnistumista sekä tiimin kehittämistä ja johtamista. Toivomme sinulta liiketalouden tutkintoa tai vastaavaa. Roolissasi vähittäiskaupan myyntipäällikkönä raportoit Löfbergs Finland OY:n toimitusjohtajalle. Kuulut myös Löfbergs Finland OY:n johtoryhmään.

Sopisiko tällainen työ sinulle? Lähetä meille ansioluettelosi ja henkilökohtainen kirje, jossa kerrot, miksi olet oikea henkilö tehtävään. Hakuaika päättyy 31. lokakuuta, ja paikka täytetään keväällä 2021.
Sähköpostiosoite: hakemussuomi@lofbergs.fi

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Löfbergs Finland OY:n toimitusjohtaja Kent Pettersson.
Puhelin: +46 70 603 31 94

 

Jaa ilmoitus:
FacebookWhatsappTwitterLinkedIn