Myynti- ja markkinointiassistentti, Löfbergs

Kahvipaahtimo Löfbergs hakee Suomen-toimintoihinsa myynti- ja markkinointiassistenttia

Kahvipaahtimo Löfbergs hakee Suomen-toimintoihinsa myynti- ja markkinointiassistenttia

Nautitko taloushallinnon tehtävistä? Osaatko pitää kaikki langat käsissäsi ja onko sinun helppo luoda suhteita ihmisiin? Ymmärrätkö hyvän palvelun merkityksen ja rakastatko vielä kaiken lisäksi Löfbergsin tummapaahtoista, sertifioitua kahvia? Jos vastasit kyllä, saattaisit viihtyä Löfbergsin Suomen-toimintojen myynti- ja markkinointiassistenttina.

Löfbergs on viime vuosina vahvistanut markkina-asemaansa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Yhtiön toiminta Suomessa alkoi noin 10 vuotta sitten, ja viisi vuotta sitten Suomen päivittäistavarakauppa ja HoReCa-toimialue määriteltiin yhtiön strategiseksi kasvumarkkinaksi. Löfbergsin tuotemerkin tunnettuus ja myynti ovat kasvaneet vuosi vuodelta mm. Suomen markkinoille tehtyjen investointien kautta. Löfbergsin näkyvyyttä tukevat esimerkiksi markkinointi radiossa, asiakaslähtöiset kanavat sekä näkyvyys sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa. Lisäksi Löfbergs näkyy jääkiekkoareenoilla ja livekonserteissa. Sosiaalinen media on keskeinen osa Löfbergsin viestintää, ja yhtiöllä on Suomessa yli 30 000 Facebook-seuraajaa. Tämän toimintavuoden aikana toimintansa aloittaa myös juridinen yksikkö Löfbergs Finland Ab.

Vastuullisuus- ja ympäristötyö ovat olennainen osa Löfbergsin toimintaa. Nykyään Löfbergs on maailman suurin luomukahvin ja reilun kaupan kahvin ostaja, ja Löfbergsin kahvi on monien markkina-alueiden suosikki. Tinkimättömän laatu- ja palvelutyön ansiosta yhtiö kasvaa jatkuvasti, ja Löfbergsistä onkin tullut yksi johtavista toimijoista päivittäistavarakaupassa ja HoReCa-toimialueella.

Myynti- ja markkinointiassistentin vastuualueeseen kuuluu tukea päivittäistavarakaupan ja HoReCa-toimialueen markkinointi- ja myyntiosastoja. Lisäksi myynti- ja markkinointiassistentti toimii keskeisessä roolissa Suomen-toimintojen yhteyshenkilönä Löfbergsin pääkonttoriin ja Karlstadin paahtimoon.

Myynti- ja markkinointiassistentin työnkuvaan kuuluvat mm. seuraavat asiat:

– Yhteydet Löfbergsin Karlstadin-toimipisteeseen ja Löfbergs Finland Oy:n hallinnollinen tuki
– Tukkukauppiaille annettavien tuotetietojen, hinnastojen ja tietojen hallinta
– Asiakaslaskujen, myymälälaskujen, asiakastilausten ja muiden kaupankäyntiin liittyvien materiaalien hallinta
– Tilastot ja asiakasseuranta
– Asiakkaisiin liittyvien asioiden ja asiakashallinnan tuki
– Sopimusten ja Löfbergsin konekannan hallinta
– Myyjien ja Löfbergsin myynnintukijärjestelmän tuki
– Kuluttajayhteydet ja kuluttajareklamaatiot
– Mainostoimistoyhteistyön koordinointi
– Mainosmateriaalien koordinointi ja tilaukset sekä kahviauton hallinta tapahtumakumppanien kanssa.

Odotamme sinulta energistä otetta, erinomaisia hallinnollisia taitoja ja aitoa halua tehdä töitä teknisten järjestelmien parissa. Arvostamme lisäksi hyviä dokumentointitaitoja sekä sitä, että ymmärrät laadun ja kestävyyden merkityksen. Työ vaatii laajaa yhteistyötä eri tahojen kanssa, joten se edellyttää vahvoja viestintä- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja mutkaton, järjestelmällinen, tarkka ja joustava ongelmanratkaisija. Työtehtävät ovat vaihtelevia, joten työssä on pystyttävä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ruotsin ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että sinulla on kokemusta elintarvike- ja HoReCa-alalta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Aiempi kokemus laatujärjestelmistä lasketaan ansioksi, samoin kuin laatujohtamisjärjestelmiin ja elintarviketurvallisuuteen liittyvä osaaminen.
Työpaikka sijaitsee Helsingin seudulla, mutta työhön sisältyy myös matkustamista Suomessa ja Ruotsissa. Myynti- ja markkinointiassistentin suora esimies Löfbergsin HoReCa-toiminnassa on maajohtaja. Myynti- ja markkinointiassistentti tekee yhteistyötä kaikkien Löfbergsin Suomen-toimintojen osastojen kanssa.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa on paljon myönteisiä haasteita ja jossa pääsee työskentelemään useiden eri tahojen kanssa. Uskomme pitkäjänteiseen työtapaan ja olemme tulleet Suomeen jäädäksemme. Löfbergsin kasvaessa myös toimintamme muuttuu jatkuvasti, joten etsimämme henkilö innostuu toiminnan myötä alati muuttuvista tavoitteista. Samalla pääsee mukaan yhteiselle matkalle rakentamaan uutta liiketoimintaa. Olisiko tämä juuri sinun unelmatyösi?

Lisätietoja antaa Leif Sjöblom, Country Manager OOH leif.sjoblom@lofbergs.se. Lue lisää Löfbergsistä osoitteessa www.lofbergs.fi tai www.lofbergs.se.
Hae työpaikkaa lähettämällä hakemus osoitteeseen leif.sjoblom@lofbergs.se. Liitä mukaan ansioluettelosi ja henkilökohtainen hakukirje. Kirjoita otsikkokenttään ”Hakemus myynti- ja markkinointiassistentiksi”. Kerro, miksi juuri sinä olisit paras valinta Löfbergs-tiimiin.

Viimeinen hakupäivä on 23.8.2019. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tietoa Löfbergsistä
Vuonna 1906 perustettu Löfbergs on nykyään Pohjois-Euroopan suurimpia kahvipaahtimoita. Löfbergs on perheyritys, joka toimii nyt jo kolmannessa ja neljännessä sukupolvessa. Yhtiön pääkonttori ja pääpaahtimo sijaitsevat Karlstadissa keskellä Ruotsia. Lisäksi yhtiöllä on paahtimoita Viborgissa Tanskassa, Riiassa Latviassa ja Sandefjordissa Norjassa. Löfbergsillä on toimintaa yhteensä 10 maassa mm. Pohjolassa, Baltiassa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Yhtiöllä on tällä hetkellä noin 200 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 2 miljardia Ruotsin kruunua.