Myyntiedustaja HoReCa, Löfbergs

Löfbergs on perustettu vuonna 1906, ja nykyään olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvinpaahtimoista. Viime vuosina Löfbergs on vahvistanut markkina-asemaansa sekä kansainvälisesti että Suomessa. Tinkimättömän laadun ja palvelun ansiosta olemme maamme johtavia toimittajia myös ravintoloihin, kahviloihin ja työpaikoille.

Löfbergs etsii palvelualan erinomaisesti tuntevaa HoReCa-alan myyntiedustajaa

Vastuullasi on myynnin kasvattaminen sekä suhteiden ja verkostojen luonti uusin asiakkaisiin Suomessa. Tehtäviisi kuuluisi muun muassa uusasiakashankinta, sopimusneuvottelut, yhteydenpito sekä nykyisiin että potentiaalisiin asiakkaisiin. Vastuullesi kuuluu myös asiakkaiden kouluttaminen Löfbergsin kahveista sekä tarjoilu-, laite- ja valmistusratkaisut. Tarjoamme sinulle toiminta-alueen, joka tullaan määrittämään tarkemmin yhdessä Suomen myyntitiimin kanssa. Asiakkaitasi tulevat olemaan ravintolat, konferenssikeskukset, hotellit, kahvilat, toimistotukut jne.
Asemapaikkasi on Etelä-Suomessa, ja voit toimia kotoasi käsin, mutta olet valmis liikkumaan vastuualueellasi. Esimiehenäsi toimii Löfbergsin maajohtaja.
Haemme henkilöä, jolla löytyy sekä intohimoa asiakaspalveluun että tummapaahtoiseen ja sertifioituun Löfbergsin kahviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta:

– myynnistä
– kahvi- ja HoReCa-alasta
– tukkuritoiminnasta
– tiimityöstä

Hallitset:

– englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti
– riittävät tietotekniset taidot
– ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tiimiimme sopiva henkilö on:

– myyntihenkinen ja haasteista nauttiva persoona
– itsenäinen organisointikykyinen ja luotettava
– kiinnostunut luomaan ja ylläpitämään HoReCa-alan verkostoja
– kiinnostunut asiakkaiden toiminnasta ja heidän palvelutason parantamisesta Löfbergsin ratkaisuilla
– motivoitunut onnistumaan ja kehittymään sekä lyhyellä että pitkällä aikajänteellä

Tehtävä edellyttää aktiivista liikkumista ja matkustamista Suomessa. Sinulla on käytössäsi oma auto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työkentän positiivisilla haasteilla, kilpailukykyisen palkan sekä kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen Suomessa. Olemme oman alamme edelläkävijöitä, mikä vaatii myyjiltämme halua haastaa kilpailijat. Uskomme pitkäjänteiseen toimintaan ja olemme tulleet Suomen markkinoille jäädäksemme.

Suomessa olemme HoReCa:ssa vielä haastajan roolissa. Maailmamme ei ole vielä valmis ja kun etenemme, maalimmekin liikkuu. Jos olet yrittäjähenkinen myynnintekijä ja nautit haasteista ja muuttuvista tilanteista, tässä saattaa olla sinun unelmatyösi.

Mahdolliset lisätiedot:
Maajohtaja Leif Sjöblom leif.sjoblom@lofbergs.se. Tutustu meihin tarkemmin Löfbergs: www.lofbergs.fi tai www.lofbergs.se.

Hae lähettämällä e-mail hakemus osoitteeseen leif.sjoblom@lofbergs.se ja liitä mukaan CV:si sekä suosittelijat yhteystietoineen, kirjoita otsikkokenttään ”Hakemus Horeca Myyntiedustaja”. Kerro myös miksi olisit loistava lisä Löfbergsin osaavaan joukkoon.

Hakuaika päättyy 15. elokuuta, mutta hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.