Suklaakakku kahvikuorrutuksella
Syntisen hyvä ranskalainen suklaakakku tummalla suklaalla ja kahvikuorrutuksella.

Näin valmistat
- Sulata voi kahden litran kattilassa.
- Pienennä suklaa pienemmiksi paloiksi ja anna sulaa lämpimässä voissa ja sekoita tasaiseksi.
- Nosta kattila liedeltä. Lisää sokeri ja kananmunat vatkaten ja jatka vatkaamista kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.
- Voitele irtopohjavuoan ja lisää taikina.
- Paista uunissa noin 15 minuuttia 200 asteessa. Anna jäähtyä ennen kuin irrotat vuoasta.
- Kiehauta kerma pienessä kattilassa. Lisää suklaa pienissä paloissa ja anna sulaa sekoittaen.
- Lisää siirappi, kahvi ja voi. Vatkaa sileäksi seokseksi.
- Kaada kuorrutus kakun päälle ja levitä tasaiseksi.
- Nosta kakku jääkaappiin jähmettymään kunnes kuorrutus on jähmettynyt.
- Koristele ja nauti!
100 g voita
200 g tummaa suklaata (70%)
2 dl sokeria
4 st kananmunaa
KAHVIKUORRUTUS:
0,75 dl kuohukermaa
100 g tummaa suklaata
1 rkl siirappia
1 rkl voita
1 espresso (noin 3 cl vahvaa kahvia)
Koristeluun kermavaahtoa ja marjoja