1. Koti
  2. »
  3. Ammattilaisille
  4. »
  5. Jälleenmyynti ammattilaisille

Jälleenmyynti ammattilaisille

Horeca-myynti Suomessa

Kahvi on alati tärkeämmässä roolissa kahviloissa, ravintoloissa ja hotelleissa. Asiakaskunta on tarkkaa ja tiedostavaa kahvin suhteen, ja heitä kiinnostaa mitä he juovat. Tarjoamalla hyvää kahvia saat yksinkertaisesti tyytyväisempiä asiakkaita – ja tyytyväiset asiakkaat ovat palaavia asiakkaita. Harvoissa tuotteissa on yhtä hyvä myyntikate kuin kahvissa. Tarkasti harkitun strategian avulla saat hyvän katteen jokaisesta myymästäsi kupista. Salaisuus piilee juuri oikean tarjooman luomisessa, joka sopii sinun ja henkilökuntasi toimintaan. Perusedellytykset ovat oikean kahvilaadun ja oikean kahvimäärän tilaaminen sekä toimivat kahvikoneet. Hinnoittelu ja tarjoukset ovat toinen tärkeä tekijä. Tärkein menestystekijä lienee kuitenkin ihmiset, jotka käsittelevät kahviasi. Positiivisella ja osaavalla henkilöstöllä on tärkeä rooli kahvinmyynnissä.

Tarjoamme mielellämme osaamisemme käyttöösi ja järjestämme henkilöstöllesi koulutusta, tarjoiluvinkkejä sekä motivoivia myyntitapahtumia. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Toinen asia, josta mielellämme kerromme on kestävä kahvikauppa. Kun valitset meidät toimittajaksesi saat sertifioitua kahvia, ja tarjoamme käyttöösi myös työkalut, joiden avulla selvität oman panoksesi merkityksen kestävän kehityksen edistämisessä. Pystymme lisäksi auttamaan sinua kertomaan asiakkaillesi miten kahvitoimintasi edistää ympäristön ja tulevaisuuden asiaa. Lue lisää kestävän kehityksen työstämme täällä.

Pssst! Uutuutena nyt vaalea- ja tummapaahto uusissa 80g annospusseissa!

Tutustu tuotekuvastoomme

Tuotekuvastostamme löydät tietoa meistä, palveluistamme sekä tuotteistamme. Voit ladata sen PDF-muodossa alla olevasta painikkeesta.

Ota yhteyttä

Myynti ja markkinointi

Leif Sjöblom

Head of marketing, Head of OOH (Horeca)
Suomi

Puhelin: +46 7024 884 67

Sähköposti: leif.sjoblom@lofbergs.se

Juuso Harjulehto

Head of Retail
Suomi

Puhelin: +358 (0)40 594 7325

Sähköposti: juuso.harjulehto@lofbergs.se

Nina Grahn

Myynti- ja markkinointiassistentti
Suomi

Puhelin: +358 44 524 1115

Sähköposti: nina.grahn@lofbergs.se