1. Koti
  2. »
  3. Vastuullisuus
  4. »
  5. Vastuullisempaa kahvia

Vastuullisempaa kahvia

Löfbergs tekee pitkäjänteistä työtä kahvin vastuullisuuden ja kestävän kehityksen eteen. Vastuullisuustyömme avulla koko kahvintuotantoketjua kehitetään kohti parempaa. Karkeasti vastuullisuustyömme voi jakaa viiteen eri osa-alueeseen tuotantoketjun mukaisesti:

Kahvin viljely

Reilu Kauppa ja Rainforest Alliance -sertifikaateilla varmistetaan viljelijöille ja työntekijöille korkeampi elintaso ja reilut työolot sekä pidetään huolta luonnon biodiversiteetistä. Löfbergsin omalla International Coffee Partners -ohjelmalla koulutetaan viljelijöitä yrittäjyyteen

Kahvin kuljetus

Kahvipavut kuljetetaan viljelymaista paahtimollemme Karlstadiin laivoilla ja junilla.

Kahvin valmistus

Energiatehokas paahtimomme hyödyntää uusiutuvaa energiaa ja pakkauksissamme hyödynnämme perinteisen muovin sijaan sokeriruo’osta valmistettua kasviperäistä muovia.

Kahvin matka myyntiin

Kahvin paahtamisen, jauhatuksen ja pakkauksen jälkeen tuotteet lähtevät jälleenmyyntiin hybridikuorma-autoilla, joilla on 92% pienempi hiilijalanjälki.

Kahvin nauttiminen

Tarjoamme markkinoille monipuolisen valikoiman sertifioituja tuotteita ja kannustamme asiakkaitamme vähentämään kahvihävikkiä.

Sertifioitu kahvi – Kuppi kerrallaan kohti parempaa maailmaa

Kun ostat sertifioitua kahvia otat aina askeleen kestävämmän kehityksen puolesta. Valintasi vaikuttaa ihmisiin ja ympäristöön tänään ja tulevaisuudessa. Jokainen Löfbergs-tuote kantaa ainakin yhtä sertifikaattia, mutta monet tuotteistamme useampaakin.

Ilmastoystävälliset pakkaukset

Olemme korvanneet muovin uusissa ilmastoälykkäissä pakkauksissamme sokeriruo’osta valmistetulla muovilla. Uuden pakkauksen ansiosta kahvipakkaustemme ilmastovaikutus pienenee jopa 34 prosenttia.