1. Koti
  2. »
  3. Vastuullisuus

Vastuullisuus

Yhdessä sellaisen maailman puolesta, jossa ihmiset ja kahvi voivat kasvaa.

”Olemme työskennelleet kahvin parissa vuodesta 1906, jolloin isoisoisäni perusti Löfbergsin. Vastuun ottaminen ihmisistä ja ympäristöstä on ollut meille aina itsestään selvää. Työskentelemme näiden asioiden parissa monin eri tavoin koko kahvin matkan ajan pavusta kuppiin. Tämä tarkoittaa, sitä että kun keität päivän ensimmäiset kahvit, voit aina olla varma siitä, että aamukahvisi maistuu ja myös todella tekee hyvää.”

Kathrine Löfberg, hallituksen puheenjohtaja

Tulevien sukupolvien kahvi

Hyvä kahvi ei ole itsestäänselvyys. Löfbergsin kestävän kehityksen ohjelma, Next Generation Coffee tähtää siihen, että kahvista voidaan nauttia tulevaisuudessakin hyvillä mielin, niin kahvinviljelijöiden, ympäristön kuin kuluttajienkin näkökulmasta.

Ilmastoystävälliset pakkaukset

Olemme korvanneet muovin uusissa ilmastoälykkäissä pakkauksissamme sokeriruo’osta valmistetulla muovilla. Uuden pakkauksen ansiosta kahvipakkaustemme ilmastovaikutus pienenee jopa 34 prosenttia. 

Sertifioitu kahvi – Kuppi kerrallaan kohti parempaa maailmaa

Kun ostat sertifioitua kahvia otat aina askeleen kestävämmän kehityksen puolesta. Valintasi vaikuttaa ihmisiin ja ympäristöön tänään ja tulevaisuudessa. Jokainen Löfbergs-tuote kantaa ainakin yhtä sertifikaattia, mutta monet tuotteistamme useampaakin.

Kysymyksiä ja vastauksia Brasiliasta

Ei kahvia sademetsistä. Amazonin sademetsien tulipalot ovat nostaneet myös kahvin keskustelujen aiheeksi. Kokosimme yhteen kysymyksiä ja vastauksia aiheeseen liittyen.