1. Koti
  2. »
  3. Inspiroidu
  4. »
  5. Ajankohtaista
  6. »
  7. Löfbergs Finland vahvistaa kenttämyyntiorganisaatiotaan vähittäiskaupassa uudella kumppanuudella

Löfbergs Finland vahvistaa kenttämyyntiorganisaatiotaan vähittäiskaupassa uudella kumppanuudella

Löfbergs Finland Oy on solminut yhteistyösopimuksen Sales Support Finland Oy:n kanssa koskien vähittäiskauppakanavan myyntipalveluja.

Monivuotisen sopimuksen myötä Löfbergs Finland Oy:n vähittäiskaupan myyntiorganisaatio tulee olemaan merkittävästi isompi ja läsnäolo myymälöissä eri puolilla Suomea vahvistuu. 

– Olemme innoissamme tulevasta yhteistyöstä sekä vahvistuneesta kahdeksanhenkisestä myyntitiimistämme. Tämän kumppanuuden ansiosta pystymme palvelemaan Suomen vähittäiskauppaa entistä laajemmin ja paremmin, sanoo Löfbergs Finlandin vähittäiskaupan myynnistä vastaava johtaja Juuso Harjulehto.

Löfbergs on yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvipaahtimoista ja yksi maailman suurimmista luonnonmukaisesti viljellyn ja Reilun kaupan kahvin tuojista. Yritys on perustettu Ruotsin Karlstadissa vuonna 1906, ja pääkonttori sekä kahvipaahtimo toimivat siellä edelleen. Lisäksi Löfbergsillä on paahtimot Tanskan Viborgissa sekä Latvian Riiassa. Löfbergsin toiminta Suomessa alkoi noin 10 vuotta sitten, ja kasvu on ollut vahvaa: yritys on vuosi vuodelta vahvistanut markkina-asemaansa ja kasvattanut markkinaosuuttaan Suomessa sekä kansainvälisesti.

Sales Support on Pohjoismaiden johtava kenttämyyntiorganisaatio, joka tarjoaa ulkoistettuja kenttä- ja avainasiakasmyynnin palveluja. Sales Support edustaa tällä hetkellä Suomessa noin 20 päämiestä ja elää vahvaa kasvun aikaa, josta myös sopimus Löfbergs Finland Oy:n kanssa on osoituksena.

Yhteistyö käynnistyy tammikuussa 2024.