1. Koti
  2. »
  3. Inspiroidu
  4. »
  5. Ajankohtaista
  6. »
  7. Löfbergs Ilves Hockeyn kahvikumppaniksi

Löfbergs Ilves Hockeyn kahvikumppaniksi

Löfbergs on solminut kumppanuuden jääkiekkoseura Ilveksen kanssa. Yhteistyön myötä kiekkokansaa hemmotellaan tummapaahtoisella Löfbergs-kahvilla nyt entistäkin enemmän. 

– Vahva kahvi vahvalle kansalle -konseptimme nostaa esille suomalaisten ainutlaatuista mielenlaatua. Tämä lätkähullu kansamme tietää kenties parhaiten, mitä on suomalainen vahvuus, kertoo Löfbergs Suomen Head of Marketing Leif Sjöblom. 

Yhteistyön ensimmäiset hedelmät ovat jo nähtävissä mm. Ilveksen ottelutapahtumissa sekä some-kanavissa: pelien vaiheita ja kauden tapahtumia käydään läpi pelaajien kanssa tummapaahtoisen kahvin äärellä Ilveksen Insta-livessä.

Löfbergs on myös Ilveksen upouuden kotihallin, Nokia Arenan, ja sen ravintoloiden kahvikumppani, joten kahvibrändin tuttu violetti väri näkyy vahvasti myös areenan käytävillä ja tapahtumissa. 

– Mutta ei huolta, Ilveksen legendaarista keltavihreää värikomboa emme ole korvaamassa Löfbergsin liilalla, Sjöblom naurahtaa. 

Ruotsissa yhteistyötä jo vuosikymmenten ajan 

Yhteistyö jääkiekon parissa ei suinkaan ole sattumaa. Ruotsissa Löfbergs on toiminut Färjestad BK:n kumppanina jo useamman vuosikymmenen. Seuran kotikaupunki on Karlstad, jossa sijaitsee myös Löfbergsin kahvipaahtimo. Färjestad BK pelaa kotiottelunsakin Löfbergs Arenalla.  

Färjestad BK:n toimitusjohtaja Stefan Larssonin mukaan yhteistyöllä pystytään vaikuttamaan alueen hyvinvointiin sekä esimerkiksi paikalliseen kulttuuritarjontaan ja lasten harrastusmahdollisuuksiin. 

– Löfbergsin kaltainen vakaa ja pitkäaikainen kumppani merkitsee meille paljon. Se hyödyttää sekä meitä, jääkiekkoyleisöä että areenan tapahtumajärjestäjiä ja kaikkia vierailijoita.