1. Koti
  2. »
  3. Inspiroidu
  4. »
  5. Ajankohtaista
  6. »
  7. Löfbergs ja Savon Mafia tiiviissä yhteistyössä

Löfbergs ja Savon Mafia tiiviissä yhteistyössä

Löfbergs ja savonlinnalaistaustainen ravintola-alan yritys Savon Mafia ovat tehneet jo hyvän aikaa yhteistyötä. Yritys pyörittää yhdeksää ravintolaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa sekä Pyhän, Luoston ja Äkäslompolon alueilla.

Savon Mafian monipuolisesta toimipaikkalistauksesta löytyy niin kahvilaa, pubia, bistroa, à la cartea kuin panimoravintolaakin. Oma panimo, Waahto Brewery on niittänyt kilpailumenestystä Suomessa ja ulkomailla: Lontoon Craft Beer -tapahtumasta kotiintuomisiksi tuli hopeaa, kuten myös Suomen Paras Olut 2019 -kilpailusta. Mainittakoon, että Waahdon voitokkaan stout-oluen valmistuksessa käytetään Löfbergsin kahvia. 

Savon Mafia ja Löfbergs ovat tehneet yhteistyötä runsaan kolmen vuoden ajan, ja toimitusjohtaja Janne Kupiainen on tyytyväinen Löfbergsin toimintaan. 

– Meillä on hyvät kokemukset yhteistyöstämme Löfbergsin kanssa. Heillä on ammattimainen porukka, laitteet ja huolto pelaavat, ja myös kahvikoulutus on asiantuntevaa. Ainakin omalta osaltani voin sanoa, että Löfbergs pitää hyvää huolta yritysasiakkaastaan, Janne Kupiainen kertoo. 

Löfbergsin tummapaahtoinen kahvi maistuu hyvin Savon Mafian ravintoloiden asiakkaille, mutta myös toimitusjohtajalle itselleen. 

– Tumma kahvi maistuu, tykkään kovasti. Useampi muki sitä tulee juoduksi päivittäin, Kupiainen hymyilee.