1. Koti
  2. »
  3. Inspiroidu
  4. »
  5. Ajankohtaista
  6. »
  7. Löfbergs jatkaa yhteistyötä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa

Löfbergs jatkaa yhteistyötä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa

Löfbergs on Suomen kokkimaajoukkueen (Culinary Team of Finland) ylpeä, pitkäaikainen yhteistyökumppani. Yhteistyö kokkileijonien kanssa jatkuu tulevanakin vuonna, maajoukkueen valmistautuessa vuoden 2020 päätapahtumaan, kokkiolympialaisiin Saksan Stuttgartissa.

Suomen kokkimaajoukkue on kansallinen joukkue, joka edustaa maatamme kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Maajoukkue valmistautuu kilpailuihin harjoittelemalla jatkuvasti eri osa-alueitamparhaiden mahdollisten valmentajien ohjauksessa.

Kokkileijonat toimivat samalla Suomen ruokasuurlähettiläinä ja levittävät tietoa suomalaisesta ruokakulttuurista ulkomaille. Keittiön ammattilaisina heidän tehtävänään on lisäksi jakaa ohjeita ja vinkkejä helpottamaan suomalaisten arkea.

Monipuolista, pitkäaikaista yhteistyötä

Löfbergs on toiminut Suomen kokkimaajoukkueen yhteistyökumppanina jo vuodesta 2013.

Yhteistyö ei ole pelkkää sponsorointia: kokkimaajoukkue on ollut mukana Löfbergsin järjestämissä tapahtumissa ja mm. laatinut kahvin sävyttämän ateriakokonaisuuden Löfbergsin kahviekspertin Anna Nordströmin kanssa. Löfbergsin Suomen maajohtaja Leif Sjöblom on tyytyväinen yhteistyöhön.

– Kokkimaajoukkue tarjoaa meille inspiroivan ja relevantin viitekehyksen. Yhteistyö on palkitsevaa niin meidän kuin maajoukkueenkin kannalta. Me saamme joukkueelta innostavaa sisältöä, asiantuntijuutta ja yhteisnäkyvyyttä, ja pystymme osaltamme tukemaan kokkileijonia kunnianhimoisissa tavoitteissaan, Leif Sjöblom summaa.

Yhteistyö saa kiitosta myös kokkimaajoukkueen suunnalta. Maajoukkueen toiminnanjohtaja Tapio Laine kiittelee Löfbergsiä yhteistyön pitkäjänteisyydestä ja tuotteen laadusta.

– Löfbergs on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Pitkän aikavälin kumppanuus tuo yhteiseen tekemiseen varmuutta, syvyyttä ja monimuotoisuutta. Löfbergs on kansainvälisen tason kahvi, jonka makupaletti on monipuolinen – myös ruoan kanssa, Tapio Laine kommentoi.

Tutustu kokkimaajoukkueeseen osoitteessa www.ctof.fi ja seuraa joukkueen matkaa kohti kokkiolympialaisia sosiaalisessa mediassa ottamalla seurantaan Culinary Team Finland.