1. Home
  2. »
  3. Inspiroidu
  4. »
  5. Recipes
  6. »
  7. Kaikki
  8. »
  9. Piparkakkubrownie

Piparkakkubrownie

Mehevä piparkakkubrowbie kätkee sisäänsä tummapaahtoista kahvia

Ainekset

200
g

Piparkakkutaikinaa, esim.pakaste

2
rkl

Löfbergs Kharisma kahvia keitettynä

200
g

tummaa suklaata

200
g

voita

5
kpl

Kananmunia

2
dl

Ruokokidesokeria

2
dl

Vehnäjauhoja

2
tl

Kardemummaa

1
tl

Kanelia

tl

suolaa

Valmistus

  1. Keitä kahvi ja ota sitä mukiin jäähtymään
  2. Ota piparitaikina sulamaan. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  3. Asettele leivinpaperi n. 30 x 20 cm uunivuokaan. Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Paloittele suklaa sulamaan voin joukkoon.
  4. Vaahdota toisessa kulhossa munat ja ruokosokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
  5. Lisää jauhot muna-sokerivaahtoon. Lisää hieman jäähtynyt voisuklaaseos, kahvi, kardemumma, kaneli ja suola. Sekoita taikina kevyesti käännellen tasaiseksi.
  6. Kaada taikina uunivuokaan ja murustele piparitaikina taikinan pintaan.
  7. Paista uunin keskitasolla 35 minuuttia. Brownie saa jäädä sisältä kosteaksi.