Löydä vahvuutesi

Haluamme auttaa sinua löytämään vahvuutesi jokaisena päivänä: mielestämme kahvi on kuin hyvä ystävä, jonka tehtävänä on olla tukena. Vahvuutensa löytäminen liittyy Löfbergsillä toki myös itse kahviin. Suomessa on perinteisesti juotu vaaleapaahtoisempaa kahvia, kun taas Löfbergs edustaa ruotsalaisena kahvina tummapaahtoisempaa kahvikulttuuria. Iloksemme tuotteemme on otettu hienosti vastaan Suomen markkinoilla, ja olemme varmoja, että kahveistamme jokainen löytää oman suosikkivahvuutensa.

Löfbergs on ollut hyvänmakuisen, täyteläisen tummapaahtoisen kahvin asialla jo vuodesta 1906, jolloin Anders Löfberg yhdessä veljiensä Johnin ja Josefin kanssa perusti pienen kahvipaahtimon Ruotsin Karlstadiin. Sittemmin Löfbergs on kasvanut ja kansainvälistynyt, mutta sama perusperiaate, intohimo tummaan kahviin on säilynyt. Löfbergs haluaa olla läsnä kahvinystävien arjessa, ja tuoda nautintoa, iloa ja energiaa päivääsi.

Olemme perheyritys ja sellaisena pysymme tulevaisuudessakin. Intohimomme tummaan kahviin on kestänyt yli sadan vuoden ajan, ja yhtä kauan olemme ottaneet asiaksemme kantaa vastuumme ihmisistä ja ympäristöstä. Haluamme pitää nyt ja jatkossa huolen siitä, että kahvimme on hyväksi sinulle, mutta myös viljelijöille, heidän työntekijöilleen ja ympäristölle.

 

Lyhyesti Löfbergsistä

 

  • Yksi Pohjoismaiden suurimmista perheomisteisista paahtimoista
  • Löfbergin perheen omistuksessa
  • Tuotanto kahvikupeissa mitattuna 10 miljoonaa kupillista päivässä
  • Liikevaihto n. 190 MEUR
  • Noin 350 työntekijää seitsemässä eri maassa
  • Päämarkkina-alueet Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Liettua ja Iso-Britannia

Löfbergsin historia

Alusta asti ohjenuoriamme ovat olleet intohimo kahvikulttuuria ja hyvää kahvia kohtaan, kuten myös sitoutumisemme kestävyyteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Lue lisää

Löfbergin perheen säätiö

Löfbergin perhe on tehnyt työtä kestävyyden hyväksi jo runsaat sata vuotta.

Lue lisää