Löfbergs ICE

Löfbergs ICE -jääkahvit ovat kylmiä ja raikkaita maidon ja kahvin yhdistelmiä. Uusin tulokas tuoteperheeseen on herkullinen suklainen ICE Choco Latte. Löydä suosikkisi ICE-tuotteista – viilennä, ravista ja nauti! Kylmäkahveista saatavilla myös herkulliset suurpakkaukset Löfbergs Cold Brew 1L ja ICE Salted Caramel 1L.

ICE Salted Caramel Latte 1L

ICE Salted Caramel -jääkahvista valmistat herkullisia kahvidrinkkejä tai nautit sitä jääpalojen kanssa raikkaana jääkahvijuomana.

Lue lisää
ICE Salted Caramel

ICE Salted Caramel

Syntisen samettinen suolakaramellin makuinen jääkahvi. Tuote on Reilu Kauppa-sertifioitu.

Lue lisää

ICE Creamy Vanilla

ICE Creamy Vanilla on maukas ja maidoton kahvijuoma. Tässä 100 % vegaanisessa juomassa täyteläinen jääkahvin maku yhdistyy kauran luonnolliseen makeuteen. ICE Creamy Vanillalla on myös Reilu kauppa- ja luomu-sertifikaatti. Tarjoillaan ravistettuna ja kylmänä.

Lue lisää

ICE Chai Latte

Makea ja mausteinen teepohjainen juoma, jossa makuna kanelia, neilikkaa ja kardemummaa. Tarjoile ICE Chai Latte hyvin ravisteltuna, mieluiten jäähdytettynä suoraan tölkistä tai muutaman jääpalan kera lasista.

Lue lisää

ICE Choco Latte

ICE Choco Latte on vähälaktoosinen jääkahvi, jossa maistuu aromaattisen kahvin lisäksi täyteläinen suklaa. Tuotteessa ei ole lisättyä sokeria.

Lue lisää

ICE Latte Macchiato

ICE Latte Macchiato jääkahvi sopii nautittavaksi aina kun haluat miedon maitokahvinautinnon. Luomu- ja Reilu Kauppa-sertifikaatti.

Lue lisää

ICE Espresso

ICE Espresso on tasapainoinen espresso-juoma, jota voit nauttia aina kun haluat maukkaan ja virkistävän juoman. Valmistettu ekologisista raaka-aineista. Kahvi ja sokeri ovat Reilu Kauppa -sertifioituja.

Lue lisää

Cold Brew Antioquia Reserve kylmäkahvi 1L

Luomu-sertifioitu Löfbergs Cold Brew Antioquia Reserve on kylmäkahvi täysin ilman lisäaineita.

Lue lisää