Nordic Summer

  • Keskipaahtoinen kahvi
  • 100 % Arabica-kahvia
  • Rainforest alliance -sertifikaatti
  • Sisältää n.80 mg kofeiinia/kuppi
  • 450g:sta jauhettua kahvia saat 55-65 kupillista valmista kahvia
  • Annostelu: 1 kahvimitallinen /1,5 dl vettä (6-8 g/1,5 dl)

Löfbergsin uutuuskahvi Nordic Summer on keskipaahdettu, tasapainoinen ja matalahappoinen kahvi, jonka maussa kaakaon vivahteita. Täydellinen vaihtoehto, jos nautit kahvisi maidon tai kasvipohjaisten vaihtoehtojen kera.

Hyvä kupillinen kahvia
100% Arabica kahvi Rainforest Alliance -sertifioiduilta tiloilta Etelä- ja Keski-Amerikasta ja Itä-Afrikasta. On tärkeää suojella metsiä ja luonnon monimuotoisuutta, toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi sekä edistää maaseudun ihmisten oikeuksia ja parantaa heidän toimeentuloaan. Yhdessä voimme muuttaa sitä tapaa, jolla maailma tuottaa ja kuluttaa kahvia, ja luoda sellaisen mailman, jossa ihmiset ja luonto voivat viihtyä yhdessä.

Kahvin säilvyys
Kahvi tulee säilyttää kuivassa ja viileässä hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa, jolloin aromit säilyvät parhaiten. Avattu pakkaus tulee käyttää 10-14 päivän kuluessa.

Kun kahvi loppuu
Auta meitä kierrättämään pakkaukset lajittelemalla ne muoviksi ja paperiksi. Kahviporot lajitellaan biojätteisiin ja ne voi kompostoida.

Makuprofiili

Maista myös näitä:

ICE Cappuccino Vanilla

ICE-jääkahvit
230ml
Perinteisen cappuccinon maku yhdistettynä mietoon, kermaiseen vaniljaan. Tuloksena on harmoninen sekoitus paahdetun kahvin intensiivistä makua ja pehmeää vaniljan makeutta. Lue lisää: ICE Cappuccino Vanilla

ICE Salted Caramel Latte 1l

ICE-jääkahvit
1l
ICE Salted Caramel Latten avulla voit nauttia kahvilatasoisia kahvidrinkkejä kotona, ja suurpakkaus riittää useaan annokseen. Lue lisää: ICE Salted Caramel Latte 1l