Löfbergsin historia

Veljekset Anders, John ja Josef Löfberg perustivat yrityksen vuonna 1906, ja viisi vuotta myöhemmin käynnistettiin oma paahtimotoiminta. Yritys on 100-prosenttisesti Löfbergin suvun omistuksessa.

Intohimona kahvikulttuuri ja hyvä kahvi. Alusta asti ohjenuoriamme ovat olleet edellämainittujen lisäksi sitoutumisemme kestävyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Perheyrityksenä meille on ollut luonnollista ja itsestäänselvää valita pitkän tähtäimen toimintamalli, joka perustuu arvoihimme ja kestävyyteen. Pitkä perinne yhdistettynä tahtoon kehittyä jatkuvasti ja olla edelläkävijä ovat vahvuutemme kovan kilpailun kahvimarkkinassa. Löfbergs on yksi maailman suurimmista Luomu- ja Reilu Kauppa -kahvien maahantuojista

 

Meidän matkamme

1906: Veljekset Anders, John ja Josef Löfberg perustavat yrityksen.

1911: Oma paahtotoiminta käynnistetään.

1920: Pakattu kahvi korvaa irtomyynnin. Lilan värisestä pakkauksesta tulee nopeasti suosituin.

1950: Yritys laajenee kaikkialle Ruotsiin.

1960: Uusi pääkonttori vihitään Karlstadissa. Suuret investoinnit sekä tuotantoon että markkinointiin. 1963: Perustamme ABAL Air -lentoyhtiön.

1967: Hankimme oman rahtilaivan.

1980: Out-of-Home-toiminta käynnistetään.

1993: Käynnistämme oman vientitoiminnan aluksi Baltiaan.

1999: Norjaan perustetaan Löfbergs Lila AS.

2001: Löfbergs käynnistää International Coffee Partners -hankkeen Luigi Lavazza Sp. A:n, Gustav Paulig Ltd:n, Neumann Gruppe Gmbh:n ja Tchigo Gmbh:n kanssa.

2006: Täytämme 100 vuotta. Kansainväliset investoinnit jatkuvat ja AB Anders Löfberg -ryhmittymä perustetaan.

2014: Koko valikoimamme saa kestävyysmerkinnän.