Löfbergsin historia

Veljekset Anders, John ja Josef Löfberg perustivat yrityksen vuonna 1906, ja viisi vuotta myöhemmin käynnistettiin oma paahtimotoiminta. Alusta asti ohjenuoriamme ovat olleet intohimo kahvikulttuuria ja hyvää kahvia kohtaan, kuten myös sitoutumisemme kestävyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Olemme yksi maailman suurimmista luomu- ja Fairtrade-merkittyjen kahvien maahantuojista.

Yritys on 100-prosenttisesti Löfbergin suvun omistuksessa. Perheyrityksenä meille on ollut luonnollista ja itsestäänselvää valita pitkän tähtäimen toimintamalli, joka perustuu arvoihimme ja kestävyyteen. Pitkä perinne yhdistettynä tahtoon kehittyä jatkuvasti ja olla edelläkävijä ovat vahvuutemme kovan kilpailun kahvimarkkinassa.

 

Meidän matkamme

1906: Veljekset Anders, John ja Josef Löfberg perustavat yrityksen.

1911: Oma paahtotoiminta käynnistetään.

1920: Pakattu kahvi korvaa irtomyynnin. Lilan värisestä pakkauksesta tulee nopeasti suosituin.

1950: Yritys laajenee kaikkialle Ruotsiin.

1960: Uusi pääkonttori vihitään Karlstadissa. Suuret investoinnit sekä tuotantoon että markkinointiin. 1963: Perustamme ABAL Air -lentoyhtiön.

1967: Hankimme oman rahtilaivan.

1980: Out-of-Home-toiminta käynnistetään.

1993: Käynnistämme oman vientitoiminnan aluksi Baltiaan.

1999: Norjaan perustetaan Löfbergs Lila AS.

2001: Löfbergs käynnistää International Coffee Partners -hankkeen Luigi Lavazza Sp. A:n, Gustav Paulig Ltd:n, Neumann Gruppe Gmbh:n ja Tchigo Gmbh:n kanssa.

2006: Täytämme 100 vuotta. Kansainväliset investoinnit jatkuvat ja AB Anders Löfberg -ryhmittymä perustetaan.

2014: Koko valikoimamme saa kestävyysmerkinnän.