Löfbergin perheen säätiö

Löfbergin perhe on tehnyt työtä kestävyyden hyväksi jo runsaat sata vuotta. Vuonna 2014 perhe vahvisti sitoutumistaan perustamalla yksityisen säätiön, joka edistää kestävää kehitystä kahvinviljelymaissa.

Säätiötä rahoittaa Löfbergin perhe, ja sitä johtaa hallitus, jonka muodostavat sisärukset Therese Gustafsson, Martin Löfberg ja Kathrine Löfberg.

Etiopien - Löfbergs Stiftelse

 

Projektimme

 

Coffee Alliance For Ethiopia (CAFE)
Projekti parantaa yli 2500 kahvinviljelijän kilpailukykyä ja toimeentuloa, ja koulutus käsittää kestävät viljelytavat, tasa-arvon, markkinoinnin ja myynnin. Työtä tehdään yhdessä Lavazzan perheen, Neumannin säätiön, Austrian Development Agencyn sekä lukuisten paikallisten toimijoiden kanssa. Projektin kesto on viisi vuotta, ja budjetti runsaat 11 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Solvatten
Olemme varustaneet 72 kahvinviljelijää Ugandassa Solvatten-järjestelmällä (”Aurinkovesi”), ruotsalaisella innovaatiolla, joka puhdistaa vettä edullisesti, ympäristöystävällisesti ja nopeasti UV-valon avulla. Perheet, jotka asuvat kaukana toimivista porakaivoista säästävät aikaa ja välttyvät veden lämmitykseen liittyvältä polttopuiden ostamiselta ja metsän hakkaamiselta. Mikä tärkeintä, heillä on myös suora pääsy puhtaan veden ääreen, mikä on terveyden kannalta välttämätöntä. Kyseessä on pilottihanke, jota pyrimme kasvattamaan yhdessä International Coffee Partnersin kanssa.

Young coffee entrepreneurs of Antioquia
Pienimuotoinen projekti, joka tähtää seuraavan sukupolven kahvinviljelijöiden kehittymismahdollisuuksiin Antioquiassa Luoteis-Kolumbiassa. Hankkeessa on mukana 40 osallistujaa, jotka saavat koulutusta mm. viljelytavoissa, mikä parantaa laatua, tuottavuutta ja tulotasoa. Tavoitteina ovat myös sukupolvenvaihdosten helpottaminen sekä rauhan edistäminen. Työtä tehdään yhdessä FNC:n kanssa, joka on kansallinen kahvinviljelijöiden järjestö.

 

Ota yhteyttä

Familjen Löfbergs Stiftelse, Box 1501, 651 21 Karlstad, Sweden
Sähköposti: familjenlofbergsstiftelse@lofbergs.se

 

Familjen Löfbergs Stiftelse logotup