Löfbergsin kahveja saat muualtakin kuin kaupoista

Kuluttaja-asiakkaamme tuntevat varmasti tuotteemme kauppojen hyllyiltä. Olemmekin iloisia siitä, että tarjontamme ja levikkimme marketeissa on kasvanut mukavasti. Mutta tiesitkö, että Löfbergsin kahviin voit törmätä Suomessa monessa muussakin paikassa kuin pelkästään ruokakaupassa? 

Löfbergsillä on Suomessa oma horeca-tiiminsä (horeca = hotel, restaurant, café), joka vastaa yritysasiakkaidemme palvelemisesta. Yritysasiakkaamme edustavat eri tyyppisiä ja kokoisia yrityksiä, koko maan pituudelta ja leveydeltä. 

Olemme läsnä tapahtumissa 

Yhteistyömme Nokia Arenan kanssa näkyy myös muissa areenan tapahtumissa, eli kun käyt vaikkapa jonkun maailmantähden konsertissa areenalla, voit olla varma siitä, että kahviin ei konserttielämys kaadu. Sympaattinen kahviautomme Lila Löffe puolestaan kiertää kesätapahtumia, festivaaleja ja ulkoilmakonsertteja. Seuraavan kerran kun pääsemme jälleen nauttimaan kesätapahtumista, katso löydätkö pienen lilan värisen automme paikan päältä! 

Tiesitkö, että voit myös tilata Lila Löffen tarjoilemaan kahvit omaan tapahtumaasi mm. yritystapahtumiin, juhliin tai promootioihin? Lue lisää

 

Kahvi ja kiekko kuuluvat yhteen 

Löfbergs tekee yhteistyötä lukuisten liigaseurojen kanssa, ja mikäli käyt katsomassa kotoisan Liigan kiekko-ottelua, on varsin mahdollista, että juomasi kahvi on nimenomaan Löfbergsiä. Liigan lisäksi Löfbergsillä on yhteistyösopimus Nokia Arenan ja Ilvesten kanssa, eli myös Ilvesten otteluissa tarjoillaan meidän kahviamme. 

Hotellit, ravintolat ja kahvilat ovat lähellä sydäntämme 

Horeca-asiakkaamme ovat meille luonnollisesti erittäin tärkeitä, ja haluamme tehdä heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä. Järjestämme ammattilaisasiakkaillemme mm. koulutuksia, ja pyrimme muutenkin tarjoamaan inspiraatiota kahvialan ammattilaisille. 

Seuraavan kerran kun yövyt hotellissa, käyt syömässä ravintolassa tai kahvilla kahvilassa vilkaise tai kysy minkä paahtimon kahvia sinulle tarjoillaan. Se voi hyvinkin olla Löfbergsiä! 

Lue lisää horeca-puolen kumppanuuksistamme.