Vahva kahvi vahvalle kansalle

Löfbergs haastaa suomalaiset löytämään vahvuutensa 

Löfbergsin uudessa kampanjassa pääroolissa kahvin rinnalla on suomalaisten ainutlaatuinen kansanluonne, positiivinen hulluus ja periksiantamattomuus. Samalla kysytään ovatko suomalaiset sittenkin juoneet kaikki nämä vuodet vääränlaista kahvia? Me Löfbergsillä olemme vakuuttuneita siitä, että tummapaahtoinen kahvi sopii parhaiten suomalaiseen luonteenlaatuun.  

– Kampanja jatkaa johdonmukaista työtämme Suomen markkinoilla. Tuomme pitkäjänteisesti esiin tummapaahtoisen kahvin hyviä puolia, ja haluamme samanaikaisesti kunnioittaa suomalaista kahvikulttuuria ja viedä sitä entistä monimuotoisempaan suuntaan, Löfbergs Finland Oy:n Head of Marketing Leif Sjöblom kertoo. 

 

 

Arjesta juhlaan 

Kahvi on siitä erikoinen juoma, että sillä on tärkeä roolinsa niin arjessa kuin juhlassakin. Juhlapäivinä juodaan kakku- ja mitalikahveja, ja kahvia nautitaan yhtä lailla kastetilaisuuksissa kuin hautajaisissakin. Arkea kahvi puolestaan tauottaa ja rytmittää –  jopa siinä määrin, että kahvitauot ovat meillä lakisääteisiä!   

Meillä täällä pohjolassa kahvi tuo lämpöä ja nautintoa kylmien ja karujen olosuhteiden vastapainoksiMoni varmasti löytää mainosfilmistämme tuttuja suomalaisia erityispiirteitä: talvinen halonhakkuu, kylmäuinti sekä vaikkapa sauvakävely otsalampun valossa. 

Kahvi tukena ja turvana 

Meille kahvi on kumppani, arjessa ja juhlassa, ilossa ja surussa. Se kohottaa iloa ja lieventää suruaJoskus kahvi jopa siivittää meitä saavuttamaan jotakin, mikä ilman kahvia ei välttämättä olisi voinut onnistua ensinkään.  

Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää millaista kahvia juomme, ja juuri siksi me Löfbergsillä haluamme rohkaista jokaista löytämään vahvuutensa. 

Löfbergsin tuotekirjo on laaja, ja jokaiseen makuun ja tilanteeseen löytyy arvoisensa kahvi. Tutustu tuotteisiimme:

Suodatinkahvit >>

Kokonaiset kahvipavut >>

ICE-jääkahvit >>

Pikakahvit >>

 

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterLinkedIn