Brownie & Cold Brew -pannacotta
Klassikkoherkku modernilla twistillä - tässä jotain uutta juhlapöytään! Brownie-leivos Cold Brew -pannacotalla on varma hitti niin kylminä kuin kuumina päivinäkin.

Pohja
- Sekoita kaikki ainekset yhteen tasaiseksi taikinaksi.
- Peitä vuoan pohja leivinpaperilla, voitele reunat ja kaada taikina vuokaan.
- Paista brownieta uunissa 12-15 minuuttia 175 asteessa.
- Anna pohjan jäähtyä vuoassa.
- Älä irrota reunoja vielä!
Cold Brew-pannacotta
- Laita liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
- Lämmitä Cold Brew ja 1 dl kermaa pienessä kattilassa sokerin ja vaniljasokerin kanssa.
- Purista vesi liivatelehdistä ja erottele lehdet toisistaan, sekoita liivate Cold Brewn ja kerman kanssa.
- Lisää kattilaan loput kermasta ja anna seoksen jäähtyä hetki.
- Kaada seos brownie-pohjan päälle ja laita kylmään jähmettymään noin 3 tunniksi.
- Koristelee esimerkiksi kahvipavuilla!
POHJA:
1 kakkuvuoka
leivinpaperia
100 g voita
2 dl sokeria
1 rkl siirappia
2 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
1,5 tl vaniljasokeria
1 dl kaakaota
COLD BREW-PANNACOTTA:
1 dl Cold Brew
6 dl kuohukermaa
0,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 kpl liivatelehtiä