Brownie & Cold Brew -pannacotta

Klassikkoherkku modernilla twistillä - tässä jotain uutta juhlapöytään! Brownie-leivos Cold Brew -pannacotalla on varma hitti niin kylminä kuin kuumina päivinäkin.

Pohja

  • Sekoita kaikki ainekset yhteen tasaiseksi taikinaksi.
  • Peitä vuoan pohja leivinpaperilla, voitele reunat ja kaada taikina vuokaan.
  • Paista brownieta uunissa 12-15 minuuttia 175 asteessa.
  • Anna pohjan jäähtyä vuoassa.
  • Älä irrota reunoja vielä!

Cold Brew-pannacotta

  • Laita liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
  • Lämmitä Cold Brew ja 1 dl kermaa pienessä kattilassa sokerin ja vaniljasokerin kanssa.
  • Purista vesi liivatelehdistä ja erottele lehdet toisistaan, sekoita liivate Cold Brewn ja kerman kanssa.
  • Lisää kattilaan loput kermasta ja anna seoksen jäähtyä hetki.
  • Kaada seos brownie-pohjan päälle ja laita kylmään jähmettymään noin 3 tunniksi.
  • Koristelee esimerkiksi kahvipavuilla!

POHJA: 1 kakkuvuoka leivinpaperia 100 g voita 2 dl sokeria 1 rkl siirappia 2 kananmunaa 1,5 dl vehnäjauhoja 0,5 tl suolaa 1,5 tl vaniljasokeria 1 dl kaakaota COLD BREW-PANNACOTTA: 1 dl Cold Brew 6 dl kuohukermaa 0,75 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 4 kpl liivatelehtiä