Granola espresson ja suklaamurujen kera
Testaa itse tehtyä granolaa espresson ja suklaamurujen kera: et tule katumaan! Tällä ohjeella teet uunipellillisen (n. 1 litra) maukasta aamiaisherkkua.

Näin valmistat
- Lämmitä uuni 100 asteeseen. Laita uunipellille leivinpaperi.
- Sekoita öljy, kylmä kahvi ja hunaja huolellisesti.
- Levitä kaurahiutaleet, riisimurot, tattari, pellavansiemenet, kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet pellille.
- Kaada öljy-kahvi-hunajaseos päälle ja sekoita.
- Paahda uunissa n. 15 minuuttia ja sekoita. T
- oista ja sekoita kahdesti, kunnes granola on läpipaahtunut.
- Huom! Tärkeää, että granola on täysin kuivaksipaahtunut homehtumisen estämiseksi.
- Anna granolan jäähtyä ja sekoita lopuksi joukkoon jauhettu kahvi ja suklaa.
- Valmis!
4 dl kaurahiutaleita
1 dl riisimuroja
1 dl tattarihiutaleita
0,5 dl pellavansiemeniä
0,5 dl kurpitsansiemeniä
0,5 dl auringonkukansiemeniä
1 dl rapsi- tai rypsiöljyä
1 dl coldbrew- tai kylmää suodatinkahvia
0,5 dl hunajaa
0,5 dl espressojauhettua kahvia jauheena
1 dl suklaamuruja