Tässä reseptissä käytetty:

  1. Koti
  2. »
  3. Reseptit
  4. »
  5. Kaikki
  6. »
  7. Granola kahvin ja suklaamurujen kera

Granola kahvin ja suklaamurujen kera

Testaa itse tehtyä granolaa kahvin ja suklaamurujen kera: et tule katumaan! Tällä ohjeella teet uunipellillisen (n. 1 litra) maukasta aamiaisherkkua.

Ainekset

4
dl

Kaurahiutaleita

1
dl

Riisimuroja

1
dl

Pellavansiemeniä

0.5
dl

Kurpitsansiemeniä

0.5
dl

Auringonkukansiemeniä

1
dl

Rypsiöljyä

1
dl

Jäähtynyttä Kharisma-suodatinkahvia tai Cold Brew -kahvia

0.5
dl

Hunajaa

0.5
dl

Fair Fresh -pikakahvijauhetta

1
dl

Tummasuklaamuruja

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 100 asteeseen. Laita uunipellille leivinpaperi.
  2. Sekoita öljy, kylmä kahvi ja hunaja huolellisesti.
  3. Levitä kaurahiutaleet, riisimurot, tattari, pellavansiemenet, kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet pellille.
  4. Kaada öljy-kahvi-hunajaseos päälle ja sekoita.
  5. Paahda uunissa n. 15 minuuttia ja sekoita.
  6. Toista ja sekoita kahdesti, kunnes granola on läpipaahtunut.
  7. Huom! Tärkeää, että granola on täysin kuivaksipaahtunut homehtumisen estämiseksi.
  8. Anna granolan jäähtyä ja sekoita lopuksi joukkoon jauhettu kahvi ja suklaa.
  9. Valmis!