Löydä vahvuutesi -sarja

- haastattelusarja Löfbergsin ja Joonas Linkolan kanssa.

Löydä vahvuutesi –sarjassa kahvilähettiläämme Joonas etsii vastauksia kysymyksiin, jotka seisovat meidän ja paremman huomisen välillä, kahvin äärellä tietenkin.

Jakso 1

“Arvostellaanko erityisnuoria helposti vain vikojen perusteella?”

Aiemmin Salossa toiminut ja syksyllä Turkuun avattu Ihme & Kumma -kahvila työllistää erityisnuoria ja opastaa heitä työelämään. Konsepti on herättänyt mielenkiintoa mediaa myöten, mutta yhdistyksen parivaljakko Armi Julkunen ja Jorma Nurminen eivät anna mediahuomion viedä fokusta päätavoitteestaan. Siirry artikkeliin tästä. 

Jakso 2

“Miten Amandan start up -yritys kannustaa ihmisiä kestäviin valintoihin arjessa?”

Spark Sustainability haluaa opettaa miten omat päästöt voi laskea, miten niitä voi vähentää ja tulevaisuudessa antaa välineet oman ilmastovaikutuksen seurantaan. Yrityksen kehittämällä Carbon Donut -työkalulla voi laskea oman hiilijalanjälkensä ja löytää helpot, mutta palkitsevat tavat pienentää oman arkensa ympäristövaikutuksia, ilman ryppyotsaisuutta. Siirry artikkeliin tästä. 

Jakso 3:

“Mitkä asiat aiheuttavat nuorien syrjäytymistä ja miten Icehearts on onnistunut ehkäisemään sitä?”

Icehearts on organisaatio, joka keskittyy nuorten syrjäytymistä ennaltaehkäisevään työhön joukkueurheilun keinoin. Joonas lähti Vuosaaren jäähalliin, veti hokkarit jalkaan ja tiedusteli tarkemmin, mistä Iceheartsin toiminnassa on kyse. Siirry artikkeliin tästä.

Jakso 4:

”Millaista on jakaa sisältöä sosiaaliseen mediaan omasta epävarmuudestaan, Laura Poutanen?”

Laura Poutanen on nuori yrittäjä, niin iältään kuin virkaiältäänkin, mutta hän on monessa mukana. Poutasen yrityksen, Puuro Visualsin palvelutarjoomaan sisältyvät valokuvaus, yritysilmeet, nettisivut sekä sosiaalisen median sisällöntuotanto. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi siirtyminen tapahtui osittain olosuhteiden pakostakin noin vuosi sitten. Siirry artikkeliin tästä. 

Jakso 5:

“Miksi uskallus, aitous, avoimuus ja rohkeus voivat olla avaimia oman vahvuutensa löytämiseen?”

Löydä vahvuutesi -sarjan jakso 5 on koontijakso, jossa Joonas katsoo peruutuspeiliin ja pohtii aiempien jaksojen antia. Jaksossa kuulet, mitä Joonas on oppinut vahvuuksista ja niiden löytämisestä, ja luvassa on myös ennennäkemätöntä materiaalia sarjan kuvauksista ja kulissien takaa – eikä pilalle mennyiltä otoksiltakaan säästytä!

Jakso :6

”Haluaisitko kokeilla jotain uutta, ylittää rohkeasti omat rajasi? ”

*UUSI* Löydä vahvuutesi -sarjan kuudennessa jaksossa Joonas puhuu syvällisiä saunassa esiintymiskouluttaja Tarek Omranin kanssa. Tarek kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja uskaltamaan enemmän. Katso jakso ja nappaa vinkit henkilökohtaisen kehityksen kasvattamiseksi! Siirry artikkeliin tästä. 

 


Joonas Linkola

 

 

Joonas on 28-vuotias sosiaalisen median vaikuttaja sekä lahjakas sisällöntuottaja keskittyen ulkoilmakulttuuriin tekstillisen tarinankerronan, valokuvien ja videoiden kautta, joita hän tuottaa suurelle seuraajakunnalleen.
 
Joonas on kotoisin pienestä kaupungista Järvenpäästä, joka sijaitsee Etelä-Suomessa. Hän tarttui kameraan ensi kerran tositarkoituksella 2015 veljensä innoittama. Nykyään Joonas on valokuvaaja, sosiaalisen median markkinoija ja häneltä löytyy vankka kokemus myös brändikehityksestä sekä palvelumuotoilusta.

 

Joonaksen sosiaaliset mediat löydät täältä:

 


Lisää Löfbergsiltä:

Ilmastoälykkäämpi pakkaus

 

 

 


Kuppi nurin