Jätä jälkeesi jotain hyvää

Haluaisitko kokeilla jotain uutta, ylittää rohkeasti omat rajasi? Löydä vahvuutesi -sarjan kuudennessa jaksossa Joonas puhuu syvällisiä saunassa esiintymiskouluttaja Tarek Omranin kanssa. Tarek kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja uskaltamaan enemmän.

 

Hammaslääketieteen tohtoriksi väitellyt Tarek Omran haluaa saada ihmiset toteuttamaan unelmiaan ja kehittämään itseään. Tarek pitää myös esiintymis- ja pitchauskoulutuksia sekä auttaa start up -yrityksiä.

”Kaikkialla on bokseja, joihin ihmiset laittavat itsensä ja luulevat, että niihin täytyy sopia. Nämä rajat tulevat ympäristöstä, ja meillä on valta uskoa tai olla uskomatta niihin. Ihmiset, jotka ajattelevat pystyvänsä, menevät ja tekevät.”

Hyväksy itsesi

Tarek haluaa kannustaa ihmisiä kehittymään ja kehittämään. Hän korostaa, että on tärkeää hyväksyä itsensä ja oma uniikki taustansa. Itseään pitää verrata vain itseensä, ei muihin.

Kolme vinkkiä mistä aloittaa:

  1. Hyväksy kuka olet
  2. Ole kiitollinen saamastasi tuesta ja avusta
  3. Jätä jälkeesi jotain positiivista

Lisää löylyä, lisää tavoitteita!

Tarek itse kirjoittaa parhaillaan kirjaa, joka keskittyy terveydenhuollon kommunikaatiossa oleviin ongelmiin.

”Ajattelen, että asiat voisivat olla aina vähän paremmin. Vertaan itseäni siihen, mitä olin eilen ja yritän tehdä asioista tänään vähän parempia.”

Katso kaikki jaksot!

Kokosimme kaikki jaksot koontisivuillemme, josta näet nyt kaikki jaksot kerralla.

Katso täältä

Jakso 4 - Rohkeus

Laura Poutanen on nuori yrittäjä, kuka hyppäsi yrittäjyyteen täyttääkseen unelmiaan.

Lue lisää