Ympäristöystävällisempää kahvia

Löfbergs tekee työtä kestävän kehityksen puolesta monella rintamalla. Kaikki toimenpiteet tähtäävät sosiaaliseen, taloudelliseen ja ympäristön kannalta kestävään kehitykseen.

Intohimomme on tuottaa ympäristöystävällisempää kahvia. Sertifiointimerkintöjen edellyttämien vaatimusten ja sääntöjen noudattamisen lisäksi teemme pitkäjänteistä työtä pienentääksemme ympäristövaikutustamme esimerkiksi pakkausten ja logistiikan saralla.

 

Löfbergs ostaa kaiken kahvin suoraan tuottajamaista, mistä kahvi kuljetetaan laiva- ja junateitse paahtimoomme. Käytämme älykkäitä pakkausratkaisuja vähentääksemme kuljetusten määrää. Kun kahvi on paahdettu ja pakattu, se kuljetetaan varastoon hybridikuorma-autoilla, jotka käyttävät voimanlähteissään sähköä ja fossiilivapaata dieseliä: näin vähennämme kuljetusten hiilidioksidipäästöjä 92 prosentilla perinteisiin kuljetuksiin nähden. 

 

Pakkausmateriaali on merkittävä tekijä tuotteiden kokonaisympäristövaikutuksessa, ja tällä alueella Löfbergs on pitkään ollut edelläkävijä. Olimme 25 vuotta sitten Euroopan ensimmäinen kahvibrändi, joka poisti kaiken alumiinin pakkauksistaan. Nyt olemme ottamassa seuraavaa suurta askelta ja poistamme vaiheittain kaiken fossiilisen muovin pakkauksistamme, siirtyen kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin. Tämä on pitkäjänteinen prosessi, mutta viimeistään vuonna 2030 olemme saavuttaneet tavoitteemme, jolloin jokainen Löfbergs-kahvipaketti sisältää vain kierrätettyä tai uusiutuvaa materiaalia.