Pähkinäiset kahvimacaronit
Nämä suloiset ranskalaiset marenkiherkut saattavat haastaa kokeneemmankin leipojan, mutta onnistuessaan sulattavat kenen tahansa sydämen.

Macaronit
- Lämmitä uuni 150 asteeseen.
- Vaahdota kananmunanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita mukaan varovasti taloussokeri ja noin 70 grammaa tomusokeria.
- Siivilöi valkuaisten ja sokerin joukkoon vielä 90 grammaa tomusokeria, mantelijauho ja kahvijauhe. Kääntele seosta kunnes marenki on hieman pehmeää.
- Pursota pieniä nokareita marenkitaikinaa pellille.
- Paista macaroneja noin 12 minuuttia ja anna jäähtyä kunnolla.
Täyte
- Paloittele suklaa ja laita rouhe syvään kulhoon.
- Lämmitä kerma kattilassa ja kaada se suklaarouheen päälle.
- Sekoita joukkoon suola ja nutella, anna jäähtyä.
- Pursota täyte kahden macaron-leivoksen väliin.