Valkosuklaapannacottakakku
Ihana valkosuklaapannacottakakku tahmealla suklaapohjalla!

Näin valmistat
-
-
-
-
- Aloita browniekakun valmistamisesta: vatkaa sokeri, voi ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi
- Lisää ensimmäiseksi kananmunat, sitten yhteen sekoitettu vehnäjauho, suola, kaakao ja vaniljasokeri.
- Voitele irtopohjavuoan (24 cm), lisää pohjalle leivinpaperi ja lisää taikina. Paista noin 17 minuuttia 175 asteessa, ja anna jäähtyä.
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
- Kiehauta kuohukerma, maito ja vaniljasokeri kattilassa.
- Lisää suklaa pienissä paloissa ja anna sulaa sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin lisäät liivatelehdet.
- Kaada seos browniekakun päälle ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai siihen asti että pannacotta on jähmettynyt.
- Koristele ja nauti pähkinäisen kahvin kanssa!
-
-
-
110 g voita
2,25 dl sokeria
1 rkl siirappia
2 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoa
0,5 tl suolaa
1,5 tl vaniljasokeria
1 dl kaakaota
Valkosuklaapannacotta:
2,5 liivatelehteä
2 tl vaniljasokeria
250 g valkoista suklaata
5 dl kuohukermaa
5 rkl maitoa