Valkosuklaapannacottakakku

Ihana valkosuklaapannacottakakku tahmealla suklaapohjalla!

Näin valmistat

          • Aloita browniekakun valmistamisesta: vatkaa sokeri, voi ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi
          • Lisää ensimmäiseksi kananmunat, sitten yhteen sekoitettu vehnäjauho, suola, kaakao ja vaniljasokeri.
          • Voitele irtopohjavuoan (24 cm), lisää pohjalle leivinpaperi ja lisää taikina. Paista noin 17 minuuttia 175 asteessa, ja anna jäähtyä.
          • Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
          • Kiehauta kuohukerma, maito ja vaniljasokeri kattilassa.
          • Lisää suklaa pienissä paloissa ja anna sulaa sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä hieman ennen kuin lisäät liivatelehdet.
          • Kaada seos browniekakun päälle ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai siihen asti että pannacotta on jähmettynyt.
          • Koristele ja nauti pähkinäisen kahvin kanssa!

110 g voita 2,25 dl sokeria 1 rkl siirappia 2 kananmunaa 1,5 dl vehnäjauhoa 0,5 tl suolaa 1,5 tl vaniljasokeria 1 dl kaakaota Valkosuklaapannacotta: 2,5 liivatelehteä 2 tl vaniljasokeria 250 g valkoista suklaata 5 dl kuohukermaa 5 rkl maitoa