Tietoa ICE-jääkahveista

Löfbergsin valikoimasta löydät makuusi sopivat kylmät ja raikkaat valmiit ICE-kahvijuomat. Voit nauttia ICE-kahvijuomat suoraan purkista tai tuunaamalla ne persoonaasi sopivalla tavalla.

ICE-jääkahvijuomat on valmistettu uuttamalla 100 % Arabica-kahvia. Toisin kuin Löfbergs Cold Brew -kylmäsuodatetut kahvit, ICE-tuoteperheen kylmät kahvit on valmistettu kuumasta kahvista, kuten perinteinen ice coffee kuuluukin. Jääkahvin uuttaminen on paljon nopeampaa kuin Cold Brewn, ja aromit pyöristyvät raikkaiksi maitoa lisäämällä. Hyvä maku on tärkeä tekijä tuotteen valinnassa. ICE-jääkahvien joukosta löytyy useita eri makuvariaatioita täyttämään tarkankin kahvinystävän toiveet.

Herkuttelijan valinta on ICE Salted Caramel, joka tarjoaa juojalleen nautinnollista makeutta – kahvin mausta tinkimättä. Vastustamaton suolan ja karamellin yhdistelmä sopii hemmotteluhetkeen, rentoutumiseen luonnon äärellä ja energiatason nostattajaksi kesken kiireisen työpäivän. Jos olet hurahtanut ICE Salted Carameliin, kannattaa kokeilla uutta ICE Salted Caramel Lattea. Litran pakkaus riittää useampaankin herkkuhetkeen ja sopii sinulle, jos juot myös ICE Latte Macchiatoa.

Maitokahvista nauttivalle ICE Latte Macchiato on oikea valinta. Tämä jäälatte on sopivan mieto, mutta tyydyttää kahvinhimon. Jäälatte sopii nautittavaksi heti, tai voit tuunata sen hippusen verran paremmaksi. Houkutteleva kahviresepti Pikku Myy vie ICE Latte Macchiaton lähemmäs After Ski -tunnelmaa.

ICE Creamy Vanilla on täyteläistä, mutta ei kuitenkaan liian makeaa. 100 % vegaaninen ja täysin gluteeniton jääkahvi yhdistää kauramaidon ja kahvin herkulliseksi kokonaisuudeksi. Makeahko vaniljainen kahvijuoma sopii täydellisesti croissantin kaveriksi päivän kahvitauon kylkeen.

Vahvan kahvin ystävälle espresso on selkeä valinta. ICE Espresso + Milk tarjoilee tasapainoisen juomasekoituksen, joka sopii nautittavaksi aina piristystä tarvittaessa. Espresso sopii pohjaksi monille kahvidrinkeille, ja ICE Espresso + Milk toimii loistavasti kylmässä Kookos ICE -juomassa.

ICE Choco Latte on ICE-tuoteperheen uusin vähälaktoosinen vaihtoehto. Lempeässä suklaan ja kahvin yhdistävässä juomassa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Maultaan ICE Choco Latte sopii niin herkuttelun kuin perinteisemmän kahvin ystäville. Suklaa antaa kahville miellyttävän maun olematta liian hallitseva. Tämä uutuus on löydettävissä kaupoista marraskuun 2022 alussa.

Löfbergs ICE on vastuullinen valinta

ICE-jääkahvit on helppo nauttia suoraan kauniista kartonkipakkauksesta. Paperista valmistettu CartoCan®-pakkaus voidaan kierrättää kokonaisuudessaan kartonkina. ICE-jääkahvit säilyvät avaamattomina pakkauksissa jopa 12 kuukautta.

Löfbergs on yksi seitsemästä kahvipaahtimosta, jotka perustivat yhdessä International Coffee Partnersin. Se on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti pientuottajien työoloja ja viljelystä saatua korvausta. Tukemalla viljelijöitä, tuetaan myös heidän perheitään ja yhteisöä.

Jokaisella Löfbergsin tuotteella on hallussaan ainakin yksi sertifikaatti: EU:n luomumerkki, Reilu kauppa -sertifikaatti tai Rainforest Alliance -sertifikaatti. Sertifikaatti on tae siitä, että kahvi on tuotettu korkeiden vaatimusten mukaisesti. Tuotannossa ja työolosuhteissa panostetaan ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. Löfbergs ostaa kaiken kahvinsa suoraan tuottajamaista ja on yksi maailman suurimmista ekologisen ja reilun kaupan kahvin maahantuojista. Sertifioitua ovat sekä ICE-kahveissa käytetty Arabica-kahvi että sokeri. Lue lisää vastuullisesta kahvista.

Jääkahvi kuuluu sosiaalisiin tilanteisiin

Elintarviketeollisuusliiton kahvi- ja paahtimoyhdistyksen kuluttajatutkimukseen vastanneista jopa puolet uskoo juovansa tulevaisuudessa enemmän valmiita kahvijuomia. Tämä on näkynyt vahvasti ICE-tuotteiden menekissä kuluvan vuoden aikana. Jääkahvit vahvistavat asemaansa kahvinystävien keskuudessa tarjoamalla nautinnollisen juoman, jolla on virkistävä vaikutus. Viilentävä jääkahvi on tietysti kesähelteiden pelastaja, mutta talven tullen ICE-kahvijuomat antavat lisäpiristystä päivään, esimerkiksi lisäämällä joukkoon vaahtokarkkeja ja karamellia!